Apollomatkojen Määränpää tuntematon -lomia saa jälleen

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi muistaa matkatoimistojen tarjoamat jokerimatkat, joita myytiin etenkin äkkilähtöjen lomassa. Jokerin ostaja ei välttämättä tiennyt minne päin maailmaa matka vei. Joskus salaisuudeksi jäi pelkkä kaupunki tai hotelli, jonka lomailija sai tietää vasta uuteen maahan laskeuduttuaan.

Apollomatkat ottivat viime vuonna rantalomakohteiden suhteen käyttöön yllätysreissut, joita myytiin nimellä Määränpää tuntematon. Lomapaketit olivat niin suosittuja, että ne myytiin hetkessä loppuun. Konsepti oli menestys, minkä vuoksi sitä on päätetty nyt jatkaa.

Apollomatkat on ottanut uudelleen Määränpää tuntematon -lomapaketit myyntiin. Tällä kertaa lomapaketeissa on enemmän valinnanvaraa. Asiakas ei edelleenkään saa tietää etukäteen minne matka vie, mutta hän voi kuitenkin valita yllätyspaketin neljästä eri kategoriasta, Standard, Plus, Exclusive ja Flight only.

Standard tarkoittaa, että matkailija majoitetaan vähintään kahden tähden hotelliin. Plus tarkoittaa vähintään kolmen tähden hotellia ja Exclusive vähintään neljän tähden hotellia. Flight only -paketissa matkustaja ostaa tuntemattomaan määränpäähän vain lentoliput.

Yllätysmatkat ovat kiinnostaneet suomalaisia todella paljon. Apollomatkojen mukaan lomapaketit myytiin loppuun alle kahdessa päivässä ja uteliaimmiksi uuden tuotteen kokeilijoiksi paljastuivat 59-65 -vuotiaat.