Renny Harlinin uusi elokuva yhdistelee toimintaa ja kauhua – traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kansainväistä uraa tekevällä suomalaisohjaaja Renny Harlinilla on ollut monta rautaa tulessa. Ohjaajalta on tulossa lähiaikoina useampikin nimike, joista yksi on toiminta- ja kauhuelokuvaa yhdistelevä Refuge. Siitä saadaan esimakua tuoreessa trailerissa.

Refuge-elokuvassa Yhdysvaltain armeijan veteraani Rick Pedroni palaa Afganistanista muuttuneena. Rickin vaimo Kate alkaa epäillä, että miestä riivaa jokin sodan aiheuttamaa traumaperäistä stressihäiriötäkin vaarallisempi voima. Elokuvan rooleissa nähdään muun muassa Jason Flemyng, Raza Jaffrey, Sophie Simnet ja Johanna Harlin.

Refuge ilmestyi VOD-palveluihin Yhdysvalloissa 19. huhtikuuta. Suomen julkaisusta ei ole toistaiseksi tietoa. Harlinilla on työn alla myös kolme The Strangers -kauhuelokuvaa, haitrilleri Deep Water ja uusi Komisario Palmu -elokuva.