Chris Pratt esitteli kipeän vammansa – potkaisi kuvauksissa metallitolppaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Chris Pratt on amerikkalainen näyttelijä, joka on tunnettu etenkin hänen rooleistaan Jurassic World, Moneyball sekä Guardians of the Galaxy -elokuvissa. Viime vuonna Chris Prattia kuultiin myös uuden Super Mario -elokuvan ääninäyttelijänä.

Chris Pratt näyttelee useimmiten toimintaelokuvissa, joita varten hän treenaa paljon ja pitää huolta hyvästä fyysisestä kunnostaan. Tällä hetkellä hän on kuvaamassa Mercy-nimistä tieteellistä trilleriä, jonka on määrä saada ensi-iltansa vuoden 2025 elokuussa.

Chris Pratt julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään miten hänen nilkkansa on kohotettuna ja jalan ympärille on teipattu jääpussi. Näyttelijä kertoo, että hänellä on mahtava stunttiryhmä, mutta toisinaan hän itsekin päätyy tekemään kuvauksissa erilaisia temppuja. Tällä kertaa temppu johti siihen, että hän löi jalkansa metallipylvääseen.