Blind Channelin Tampereen jättikonsertti lähestyy – huomioi nämä asiat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Blind Channel -yhtye esiintyy 27. huhtikuuta uransa tähän saakka suurimmalla keikalla. Yhtye nousee lauantai-iltana Tampereen Nokia Arenan lavalle. Kyseessä on Blind Channelin ainoa esiintyminen Suomessa kevään aikana.

Blind Channelin lämmittelijöinä esiintyvä kotimainen metalliyhtye Lastout ja laulaja Costee. Nokia Arenan ovet avataan kello 17 Golden Circle ja vip -lippujen ostajille ja kello 18 muiden lipputyyppien omistajille. Illan avaa Lastout kello 19.

Tapahtumaan saapuvia on pyydetty huomioimaan, että tapahtumaan jonottaminen on sallittua lauantaina kello 10 alkaen. Nokia Arenan pihassa ei saa leiriytyä eikä yöpyä. Paikkaa ei voi varata kenellekään muulle jonossa eli niin kutsutut käteen piirretyt jonotusnumerot eivät päde.

Jonottajia on pyydetty huolehtimaan sään mukaisesta pukeutumisesta. Jonottajille ei ole tarjolla wc-tiloja tilaisuuden puolesta. Nokia Arenan wc-tilat ovat käytössä ovien avauduttua.

Illan aikataulu:

17.00 Ovet, Golden Circle ja vip

18.00 Ovet, muut lipputyypit

19.00 Support: LASTOUT

19.45 Special Guest: costee

21.00 Blind Channel

Blind Channelin keikan arvioitu kesto on n. 1,5 tuntia.