Onnettomuuus videolle – auto lensi naapurin autotallin oveen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ovikellokamera tuli ikuistaneeksi hurjan tilanteen Kalifornian Jurupa Valleyssa huhtikuun alussa. Omakotitalon autotallin oveen törmäsi henkilöauto 4. huhtikuuta noin kello 16.30 paikallista aikaa. Vakavilta henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Videolla nähdään musta auto, joka törmää reunakiveykseen ja lähtee lentoon. Henkilöauto lentää läheisen kodin eteen parkkeerattujen autojen yli ja törmää autotallin oveen. Lopuksi ajoneuvo rysähtää toisen parkkeeratun auton päälle.

Fox 11 -uutissivuston mukaan rakennus vaurioittui pahasti onnettomuudessa. Onnettomuusauton kuljettaja oli päässyt ajoneuvosta ulos omin voimin ja selvisi lievin vammoin. Kodin asukkaat eivät loukkaantuneet onnettomuuden yhteydessä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.