Rita Ora perusti hiustenhoitobrändin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilainen poptähti Rita Ora palasi taannoin pieneltä tauolta, jonka hän oli ottanut itselleen musiikin julkaisemisesta. Hän julkaisi juuri Gryffinin kanssa uuden Last of Us -nimisen singlen, joka edustaa tyylilajiltaan menevää elektronista tanssimusiikkia ja tulee luultavasti lähiaikoina valtaamaan yökerhojen tanssilattiat.

Poptähti Rita Ora ei pelkää kokeilla uusia uria, ja nyt hän on ottanut askeleen hiusten hyvinvoinnin maailmaan. Ora on ilmoittanut perustaneensa Typebea-nimisen yrityksen, joka keskittyy hiusten kasvuun ja hyvinvointiin.

Typebea valmistaa laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan ja hoitamaan kaikkia hiuksiin liittyviä tarpeita. Rita Ora on tunnettu rohkeasta tyylitajustaan ja monipuolisista hiustyyleistään hänen uransa eri vaiheilta. Hiusten kulumisen vuoksi hän alkoi itse kiinnostumaan hiustenhoidosta ja haluaa jakaa nyt hiusten hyvinvoinnin ilosanomaa eteenpäin.