Britney Spears neuvottelee elämästään kertovasta elokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on käynyt keskusteluja hänen muistelmakirjansa The Woman in Me -teoksen siirtämisestä valkokankaalle. Filmatisointia suunnitellaan vain naisista koostuvan kirjoitustiimin kanssa. Spearsin uran lisäksi teoksessa paneudutaan viihdeteollisuuden toimintaan.

– Britneyn kirja oli uraauurtava myyntimenestys ja nosti yleisön tietoisuutta viihdeteollisuudesta ja holhoukseen liittyvästä toiminnasta. Hän neuvottelee parhaillaan tehdäkseen siitä elokuvajulkaisun. Spearsin lauluntekijöille on kerrottu, että joitain hänen kappaleistaan tullaan käyttämään toteutuksessa, lähde kertoo Mirrorille.

– Naiskirjailijoita on pyydetty kääntämään teos elokuvaksi, koska ainoastaan nainen voi ymmärtää niitä kaikkia vivahteita, jotka tekivät Britneyn roolista monimutkaisen perheessään ja popkulttuurissaan.

Neuvoitteluissa on mukana ainakin Sony Pictures. Elokuvan sijaan teos voi muotoutua myös minisarjaksi. Kirjassa paljastettiin muun muassa Britney Spearsin tehneen abortin laulaja Justin Timberlaken kanssa seurustellessaan. Lisäksi nainen kertoo yleisön pimennossa olleista kokemuksistaan holhousasioihin liittyen.