Tiktok-video toi potkut – sairaanhoitajat tanssivat roisin musiikin tahtiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen New Orleansissa työskennelleet sairaanhoitajat on irtisanottu, koska he tanssivat yltiöseksikkääseen tyyliin räppäri NLE Choppan julkaiseman Slut Me Out -kappaleen tahdissa. He kuvasivat tanssin videolle ja julkaisivat nettiin.

Videosta nousi kohu pian sen ilmestymisen jälkeen vuonna 2023. Sairaanhoitajien toimintaa pidettiin sopimattomasti. Ochsnerin sairaalan varatoimitusjohtaja Tracey Schiro vahvisti, että video kuvattiin hänen hallinnoiman yhtiön tiloissa. Hän kertoi, että sairaalassa on ryhdytty tarvittaviin toimiin videolla esiintyvien henkilöiden kanssa.

Tieto videolla tanssineiden sairaanhoitajien irtisanomisesta on tullut netin kautta, kun Nesie Green -nimisen naisen Facebook-päivitys lähti leviämään viraalina. Hän kirjoitti, että oli kuullut sairaanhoitajien saaneen potkut. Videolla esiintyi seitsemän sairaanhoitajaa.

@aprnbeauty_81 This is ridiculous 🤦🏽‍♀️ what were they thinking 😩 but i must say the video was creative 🤣🤣🤣🤣🤣🤣#nursesoftikok #nurselife #nursegang #oschnermedicalcenter #neworleans #icunurse ♬ original sound – Aprnbeauty

@thesunshinenurse #stitch with @heytaymama 7 nurses were fired for doing this slut me out challenge WITH THEIR BADGES ON!!! Never do these challenges with your badge on friends. #challenge #nursechallenge #nurseproblems #nursenews #nursesoftiktok #nurselife #nursestiktok #nursetok #nursingstudent ♬ original sound – Michelle l Travel Nurse