Pelastuslaitos hälytettiin pelastamaan ihmistä vedestä Tampereella – olikin aivan muuta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kevätaikaan ei ole harvinaista, että pelastuslaitosten työntekijät joutuvat pelastamaan esimerkiksi heikoilla jäillä liikkuneita veden varasta. Eräs taannoinen pelastustehtävä Tampereella päättyi onnellisesti, sillä ketään ei todellisuudessa ollut hädässä. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Tamperelainen.

Pelastuslaitos sai torstaina 25. huhtikuuta aamuseitsemän aikoihin ilmoituksen, jonka mukaan Tampereella oli ihminen veden varassa. Hätäkeskukseen soittanut henkilö oli nähnyt Santalahdesta Lielahteen katsoessaan jäällä tumman pisteen. Hän oli epäillyt kyseessä olleen ihminen.

Pelastuslaitos saapui tarkistamaan havainnon. Paikan päällä odotti helpotus, sillä ketään ei todellisuudessa ollut hädässä. Soittajan havaitsema piste paljastui pelkäksi venepoijuksi.