Tom Cruise esitteli breakdance-taitojaan Victoria Beckhamin 50-vuotissynttäreillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Spice Girls -yhtyeestä kuuluisuuteen noussut Victoria Beckham juhli viikonloppuna 50-vuotissyntymäpäiväänsä Lontoossa. Oswald’s-klubilla järjestettyyn tilaisuuteen osallistui yli 100 juhlavierasta. Mukana oli muun muassa näyttelijä Tom Cruise.

Tom Cruisen kerrotaan yllättäneen muut juhlavieraat esittelemällä tanssilattialla breakdance-taitojaan. Tilanteesta ei valitettavasti ole videomateriaalia juhlissa voimassa olleen kuvauskiellon vuoksi. Daily Mail -lehden mukaan Cruisen tempausta todistaneet juhlavieraat olivat kuitenkin mykistyneitä yllättävästä näystä.

Cruise on ollut Victoria ja David Beckhamin ystävä 20 vuoden ajan. Syntymäpäiväjuhliin osallistui myös iso joukko muita kuuluisuuksia. Mukana olivat muun muassa Eva Longoria, Gordon Ramsay, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley ja Jason Statham sekä Victorian Spice Girls -bändikaverit.