Cardi B pyllisteli vekkihameessa – takapuoli paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Cardi B ilmoitti aiemmin eroavansa aviomiehestään, räppäri Offsetista. Erosta kerrottiin julkisuuteen viime vuoden lopulla, minkä jälkeen nainen on opetellut elämään sinkkuna. Offsetilla ja Cardi B:llä on viisivuotias Kulture-tytär ja kolmivuotias Wave-poika.

Nyt Cardi B julkaisi hänen Instagram-kanavallaan näyttävän kuvasarjan, jossa hän poseeraa kameralle lyhyessä vekkihameessa, polvisukissa ja korkeissa kengissä. Nainen esittelee rohkeasti kameralle myös paljasta takapuoltaan ja pyllistää kuvaajaan päin.

Cardi B kertoi aiemmin Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei pidä tällä hetkellä vartalostaan. Naisen mielestä hän oli pudottanut liikaa painoaan eikä enää pitänyt siitä miten hoikalta hän näytti. Cardi B vannoikin, että hän tulee menemään julkisille paikoille seuraavan kerran vasta sitten kun hän on lihonut takaisin pari kiloa.