Viiden miljoonan euron lottovoitto Turkuun: ”Töihin ajetaan aamulla”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lauantai-illan lottoarvonnassa löytyi 20. huhtikuuta yksi seitsemän oikein -tulos. Onnekas voittaja on anonyyminä pysyttelevä turkulaismies. Hän voitti viisi miljoona euroa.

– Googlen uutisvirrasta näkyi, että lottovoitto oli osunut Turkuun. Ajattelin, että ihan hyvä vitsihän tämä on. Mutta kyllä se voitto vain siellä omissa peleissäni näkyi, voittaja kuvaili Veikkaus Oy:n tiedotteessa.

Turkulaismiehen mukaan hän ei pelaa lottoa erityisen usein. Nyt hän oli kuitenkin päättänyt lotota lyödessään vetoa jalkapallon Mestarien liigan tuloksista. Voitosta huolimatta hän suuntasi maanantaina normaalisti töihin.

– Töihin ajetaan aamulla enkä aio tästä juurikaan kenellekään huudella. Mahtava juttuhan tämä on, mies kertoi.

Voittajan suunnitelmissa on miettiä rauhassa, mihin käyttää voittorahat. Hän toteaa, että summasta on varmasti iloa monelle sukupolvelle järkevästi käytettynä. Nettipelaajan tuore voitto on pelin historian toiseksi suurin Turkuun osunut voitto.