Ida Paul & Kalle Lindroth jäävät tauolle – syksyllä toistaiseksi viimeinen kiertue

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ida Paul & Kalle Lindroth lähtevät syksyllä 2024 kiertueelle, joka tulee olemaan Warner Music Finlandin mukaan toistaiseksi viimeinen. Kahdestaan, vielä kerran -nimisellä kiertueella duo esiintyy nimensä mukaisesti kaksin ilman muuta bändikokoonpanoa.

Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee myös uutta musiikkia. Duolta ilmestyy perjantaina 3. toukokuuta Kahdestaan, vielä kerran -niminen single. Kappaletta edeltää kolme albumia ja lukematon määrä suuria hittejä, jotka ovat saaneet suosiota niin Spotifyssa kuin radioiden soittolistoillakin.

Kaksikko kertoo Instagram-kanavallaan, että he haluavat toistaiseksi laittaa yhteisen bändinsä tauolle. He haluavat pitää taukoa yhteisestä tekemistä ja tutkia maailmaa omista näkökulmistaan. Syksyllä kiertueen merkeissä he pääsevät kuitenkin vielä kohtaamaan oman yleisönsä yhteensä 18 konsertin verran.