Mies yritti ryöstää ravintolan ilma-aseella – pieleenhän se meni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa ihmetellään ryöstön yritystä, joka päättyi epäonnisesti epäillyn kannalta. Ilma-aseella pikaruokaravintolan ryöstöä yrittänyt poistui paikalta tyhjin käsin. Tapaus sattui Alabamassa sunnuntaina 28. huhtikuuta. Silminnäkijöiden mukaan Fairhopen Arby’s-ravintolaan ilmestyi iltapäivällä mies, joka alkoi osoittelemaan työntekijää aseella.

Hän vaati saada käteistä rahaa. Miehen tottelemisen sijaan työntekijä juoksi takahuoneeseen kertoakseen asiasta ravintolapäällikölle. Epäilty poistui ravintolasta, mutta yritti vielä ryöstää kahta asiakasta ulkopuolella. Hekään eivät suostuneet antamaan miehelle rahojaan. Lopulta epäilty pakeni paikalta.

Poliisi pidätti 23-vuotiaan epäillyn vain minuutteja myöhemmin. Paikallisen AL.com-uutissivuston mukaan poliisi löysi miehen pois heittämän aseen. Kyseessä oli ilmapistooli, joka muistutti ulkoisesti puoliautomaattista käsiasetta.