Tyra Banks maistoi ensimmäistä kertaa alkoholia 50-vuotiaana – piti sitä ällöttävänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tyra Banks on yhdysvaltalainen supermalli, televisiojuontaja, näyttelijä ja yrittäjä, joka on tunnettu hänen hyvin monipuolisesta urastaan niin muodin kuin viihteenkin parissa. Nainen loi ja tuotti suositun America’s Next Top Model -sarjan, jossa hän toimi myös isäntänä ja tuomarina. Tämä onkin yksi mallin tunnetuimpia töitä.

Tyra Banks täytti taannoin pyöreitä ja pääsi juhlistamaan merkittävää 50-vuotissyntymäpäiväänsä. Nyt hän on kertonut, että syntymäpäivän kunniaksi hän päätti maistaa alkoholia ensimmäistä kertaa elämässään.

Tyra Banks juhli syntymäpäiväänsä Australiassa miehensä ja lastensa kanssa, ja myös pari ystävää lensi paikalle yllättämään hänet. Juhlan kunniaksi Tyra Banks oli nauttinut yhden alkoholijuoman ja näin ollen maistanut alkoholia ensimmäistä kertaa. ”Se ei ollut sen arvoista. Minusta se oli ällöttävää!”, Tyra Banks kuvailee ensimmäisen drinkkinsä juomista People-sivustolle.