Jon Bon Jovi pelkää joutuvansa lopettamaan – leikattiin vuonna 2022

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen muusikko Jon Bon Jovi on tehnyt nuoresta iästä lähtien. Nyt artisti on ilmaissut pelkonsa siitä, että hän saattaisi joutua lopettamaan uransa. Pelon taustalla on vuonna 2022 hänelle tehty äänihuulien leikkaus.

Muusikko kertoi The Sunday Times -lehdelle olleensa ääniterapiassa leikkauksen jälkeen. Mikäli ääni ei kuitenkaan terapiankaan myötä palaa entiselleen, on hän valmis lopettamaan uransa.

– Sanon tämän ääneen ensimmäistä kertaa. Jos laulu ei kuulosta mahtavalta enkä kuulosta enää samalta, kuin ennen… Se on sitten siinä. Ja olen sujut asian kanssa, muusikko paljasti.

Jon Bon Jovin mukaan studiossa työskentelyn ja kiertueella olemisen välillä on suuri ero. Hän haluaa pystyvänsä esiintyä kahden ja puolen tunnin ajan neljänä iltana viikossa. Muusikko pelkää, ettei se ole enää mahdollista.

Jon Bon Jovi, oikealta nimeltään John Francis Bongiovi Jr, perusti Bon Jovin vuonna 1983. Yhtye tunnetaan muun muassa hiteistään Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, It’s My Life ja Runaway.