Käärijä nähdään Euroviisujen finaalissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2024 Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössä. Tuttuun tapaan vuorossa ovat ensin semifinaalit, jotka järjestetään 7. ja 9. toukokuuta. Viisuhuuma kulminoituu lauantaina 11. toukokuuta järjestettävään finaaliin.

Viime vuoden Euroviisuissa Suomea edustanut ja toiselle sijalle tullut Käärijä nähdään televisiossa myös tämän vuoden finaalilähetyksessä. Tällä kertaa Käärijällä on hieman toisenlainen tehtävä. Hän jakaa Suomen antamat pisteet.

– Olen viimeinkin päässyt euroviisutuomariston suosioon, sillä saan kunnian jakaa tänä vuonna heidän pisteensä. Olen myös vihdoin päässyt yli viime vuoden karvaasta pettymyksestä ja on todella hienoa kohdata jälleen euroviisoyhteisö. On ollut ikävä sen faneja, artisteja ja tekijöitä, Käärijä kertoo Ylen tiedotteessa.

Suomea Euroviisuissa edustaa tänä vuonna Windows95man No Rules! -kappaleellaan. Windows95man esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa järjestyksessä kymmenentenä artistina.