Mikä kaunotar! Eva Longorian tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria juhli taannoin syntymäpäiviään. Nainen täytti 15. maaliskuuta 49 vuotta ja juhli syntymäpäiviään läheisimpien ystävien ja perheensä kanssa kokonaisen viikon ajan.

Nyt Eva Longoria julkaisi itsestään todella näyttäviä asukuvia, joiden perusteella ei ikinä uskoisi, että tähti olisi lähes viisikymppinen. Näyttelijällä on kuvissa yllään punainen olkaimeton kotelomekko, jonka tiukka istuvuus imartelee naisen kurvikasta vartaloa.

– Älä koskaan sano ei punaiselle mekolle, Eva Longoria kirjoittaa kuvatekstissään.

Eva Longoria ja José Baston kertoivat viime viikolla tehneensä päätöksen muuttaa pois Los Angelesista. He ovat kyllästyneet Hollywoodiin ja pelkäävät mitä se voisi tehdä heidän pojalleen kun hän kasvaa hieman vanhemmaksi tunnettujen tähtien lapsena. Sen vuoksi he ovat päättäneet muuttaa viisivuotiaan Santiago-poikansa kanssa heidän Marbellan kotiinsa Espanjaan.