Windows95manin harjoituksissa ongelma – munassa vikaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2024 Euroviisut järjestetään Ruotsin Malmössä 7.-11. toukokuuta. Suomea edustaa tänä vuonna Windows95man, joka on parhaillaan harjoittelemassa ja valmistautumassa esiintymistä varten. Suomen esitys nähdään ja kuullaan ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina 7. toukokuuta.

Viisuesitysten harjoitteleminen on tärkeää, sillä niissä voidaan havaita esimerkiksi lavasteisiin ja rekvisiittaan liittyviä ongelmia. Yksi ongelma ilmeni Windows95manin ensimmäisissä lavaharjoituksissa. Lavalla nähtävä jättimäinen muna ei toiminut suunnitellusti.

Windows95manin eli Teemu Keisterin on määrä nousta ylös aukeavasta farkkumunasta. Harjoituksissa muna aukesi, mutta lähtikin yllättäen sulkeutumaan uudelleen. Artisti kuitenkin pääsi lopulta ulos nostamalla kuorta omin käsin.

– Mitä tahansa voi tapahtua Euroviisujen ensimmäisissä lavaharjoituksissa. Vahingoilta vältyttiin, Uuden Musiikin Kilpailun Instagram-tilillä julkaistun videon kuvatekstissä kerrottiin.