Zendaya ja Tom Holland välttyivät ylinopeussakoilta – poliisi tunnisti poikaystävän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisuus voi tuoda yllättäviäkin etuoikeuksia. Yhdysvaltalainen näyttelijä Zendaya on paljastanut välttyneensä poikaystävänsä Tom Hollandin kanssa ylinopeussakoilta. Tom tunnetaan roolistaan Hämähäkkimiehenä, ja heidät pysäyttänyt poliisi oli mitä ilmeisimmin Marvel-fani.

Tänä vuonna Dyyni: Osa kaksi ja Challengers -elokuvissa näyttelevä Zendaya vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, jossa häneltä tivattiin, onko hän koskaan saanut ylinopeussakkoja. Näyttelijä kertoi sakkojen saamisen olleen lähellä. Hän oli tuolloin autossa Tomin ja äitinsä kanssa.

– Tom ja minä olimme kiirehtimässä spinnitunnile äitini kanssa. Minä en ollut osallistumassa spinnitunnille, pelkästään Tom. Minä en harrasta sellaista, Zendaya kertoi.

– Ajoimme joka tapauksessa nopeaa vauhtia, sillä olimme myöhässä. Poliisi tunnisti Tomin Hämähäkkimieheksi ja, noh, selvisimme tilanteesta. Saimme varoituksen ja kaikki oli sillä ok, näyttelijä jatkoi.