Taylor Swiftin thanK you aIMee -kappale viittaa Kim Kardashianin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift muisteli viimeksi joulukuussa sitä, miten riita Kanye Westin ja Kim Kardashianin kanssa vaikutti negatiivisesti hänen maineeseensa ja uraansa. Nyt Taylor Swift näyttää sivuavan vanhaa riitaa myös uunituoreen albuminsa kappaleella.

Muutama vuosi sitten Kanye Westillä oli julkisesti riitaa Taylor Swiftin kanssa, koska Swift ei ollut tyytyväinen räppärin Famous-kappaleen lyriikoihin. Kappaleessa West laulaa olevansa niin hyvissä väleissä Swiftin kanssa, että hän voisi nähdä itsensä harrastamassa hänen kanssaan seksiä. Tämän jälkeen hän laulaa: ”I made that bitch famous”.

Kanye West väitti tällöin, että hän oli kysynyt Taylor Swiftiltä luvan kappaleen julkaisemiseen. Swift puolestaan kertoi, että hän on antanut siunauksensa tietyille lyriikoille, mutta ei koskaan olisi hyväksynyt bitch-sanan käyttämistä. Tässä kohtaa kiista kärjistyi ja kumpikin osapuoli on väitti toisiaan valehtelijoiksi.

Kanye West ja Kim Kardashian pitivät todisteenaan puhelinkeskustelua, jossa Taylor Swiftin kuullaan myöntyvän ja antavan luvan Kanye Westille kappaleen julkaisuun. Kim Kardashian oli nauhoittanut puhelinkeskustelun luvatta ja Taylor Swiftin mukaan oli myös editoinut sitä heille suotuisaan muotoon.

Nyt Taylor Swift on julkaissut kappaleen thanK you aIMee, jossa isot kirjaimet muodostavat nimen Kim. Kim Kardashian on People-sivuston mukaan sitä mieltä, että hän toivoisi laulajan pääsevän tästä riidasta jo yli jatkavan elämäänsä eteenpäin.