Victoria Beckham tekee sumuisen silmämeikin yhdellä tuotteella

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girls -tyttöbändistä aikoinaan tunnetuksi tullut muotisuunnittelija ja kosmetiikka-alan yrittäjä Victoria Beckham on paljastanut, että hän käyttää hyvin harvoin maskeeraajia. Hän nauttii meikkaamisesta ja tekeekin usein oman meikkinsä itse eri tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Nyt Victoria Beckham esitteli hänen Instagram-kanavalleen julkaisemallaan videolla miten hän meikkaa itselleen tumman smokey eye -tyylisen silmämeikin. Meikkiin nainen käyttää kolmella eri tavalla yhtä tuotetta, joka on tummanruskea silmänrajauskynä.

Aluksi Victoria Beckham rajaa yläluomen ripsirajan kynällä. Sen jälkeen hän tummentaa alaripsien tyveä tekemällä kynällä pieniä pisteitä, jotka hän yhdistää myöhemmin kynän toisessa päässä olevalla tyynyllä. Luomivärin sijaan nainen ottaa silmänrajauskynästä väriä siveltimeen ja levittää pigmentin yläluomille dramaattisen silmämeikin luomiseksi.