Airbnb tarjoaa mahdollisuuden yöpyä Ferrari-museossa

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Airbnb järjestää aika ajoin tempauksia, joissa onnekkailla on mahdollisuus yöpyä epätavallisissa majapaikoissa. Nyt Ferrari-faneilla on ainutlaatuinen tilaisuus viettää yö italialaiselle luksusautomerkille pyhitetyssä museossa.

Airbnb:n tempauksessa vieraat kutsutaan viettämään Marc Genen isännöimää iltaa Ferrari Museumissa Italian Maranellossa. Tarjolla on VIP-lippu Italian Grand Prix -kilpailuun ja illallinen Cavallino-ravintolassa, jossa myös Enzo Ferrari söi usein. Tiedossa on myös yksityiskierros Ferrari Museumissa ja yöpyminen Ferrarin F1-autojen ympäröimässä ympyrän muotoisessa sängyssä.

Airbnb ei ole paljastanut, kuinka paljon koko lysti maksaa. Aivan kevyille kukkaroille kokemus ei todennäköisesti sovellu. Ferrari-kokemuksen voi varata Airbnb:n sivuilla 9. toukokuuta saakka.