Bella Hadid paljasti yrityksensä ensimmäiset tuotteet – kyse oli tuoksuvista ihoöljyistä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Bella Hadid sairastui borrelioosiin eli Lymen tautiin vuonna 2013 ja joutui viime vuonna pitämään lähes puolen vuoden tauon työn teosta oireiden ollessa niin voimakkaita.

Bella Hadid on nyt lanseerannut ensimmäisen yrityksensä, joka kantaa nimeä Orabella. Malli piti tuotteet salassa ennen lanseerauspäivää, jolloin paljastettiin, että kyse on parfyymeistä.

Orabella julkaisi kolme erilaista tuoksua. Hajuvedet eivät ole aivan tavallisia hajuvesiä, koska ne sisältävät samalla hoitavia eteerisiä öljyjä. Tuoksu kuuluukin ensin ravistella hyvin, minkä ansiosta parfyymi ja öljy sekoittuvat toisiinsa. Tuoksuva ihoöljy suihkutetaan ja hierotaan suoraan iholle antamaan kauniin hehkun.