Bella Hadid paljasti laukkunsa sisällön – malli on varautunut kaikkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen supermalli Bella Hadid on tehnyt uraa muodin maailmassa jo kymmenen vuoden ajan. Bella Hadid lanseerasi juuri myös ensimmäisen yrityksensä, joka kantaa nimeä Orabella. Malli piti tuotteet salassa ennen lanseerauspäivää, jolloin paljastettiin, että kyse on parfyymeistä.

Nyt Bella Hadid pääsi esittelemään Voguen uudella YouTube-videolla mitä hänen laukkunsa sisältää. Nainen kertoo ystävien kutsuvan häntä Maija Poppaseksi, koska hänen laukustaan löytyy aina kaikkea mahdollista.

Bella Hadid pitää mukanaan aina silmälaseja ja aurinkolaseja. Naisella on myös paljon vitamiineja, lääkkeitä, tuoksuöljyjä ja päiväkirja usein mukanaan. Bella Hadidin laukusta löytyy myös lompakko ja Laneigen huulinaamio, jota kaikki julkkiskaunottaret tuntuvat hehkuttavan.