Lance Bass muisteli kaksosvauvojen kanssa matkustamista – tunneromahdukset yllättivät aina

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lance Bass on tullut monille tunnetuksi *NSYNC-poikabändistä nuorena miehenä, jolla oli aina platinanvaaleat hiukset ja vihreät silmät. Viime aikoina mies on ihastuttanut vaaleansinisillä ja vaaleanpunaisilla hiuksilla.

Lance Bass on naimisissa miehensä Michael Turchinin kanssa ja heillä on kaksi lasta. Pariskunnalla on kaksoset, poika Alexander James ja tyttö Violet Betty, jotka ovat tällä hetkellä yli kaksivuotiaita. Perhe on tottunut matkustelemaan paljon, mutta Bass on muistellut sen olleen paljon vaikeampaa silloin kun kaksoset olivat vauvoja.

Nykyään matkustaminen lentokoneella on 44-vuotiaan Lance Bassin mielestä erittäin helppoa verrattuna vauva-aikaan. Helppous johtuu lähinnä siitä, että lapset osaavat kommunikoida vanhemmilleen sanoin ja lausein mitä he haluavat ja mikä heillä on hätänä.

– Ensimmäiset vuodet matkustaminen oli vaikeaa koska ikinä ei voinut tietää koska toinen vauvoista saa tunneromahduksen ja alkaa itkeä, Lance Bass kommentoi People-sivuston mukaan.

Lance Bass ja Michael Turchin haluavat matkustella lapsensa paljon. He odottavat etenkin aikaa, jolloin lapset ovat vielä pari vuotta vanhempia ja alkavat kunnolla muistaa tehtyjä matkoja. Tällöin vanhemmat tulevat antamaan lasten valita seuraavat matkakohteet ja päättää minne seuraava seikkailu aina sijoittuu.