Sammy Draper pukeutui biksuihin – nämä kurvit olivat Tiktokille liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

XXXL-mallikaunotarten kärkijoukkoon maailmassa lukeutuva Sammy Draper on yksi puhutuimmista plus-kokoisista malleista. Hän on menestynyt sosiaalisessa mediassa, eikä vähiten muhkean rintavarustuksensa ansiosta. Taannoin hän sai bannia Tiktokissa liian rohkeiden kuvien vuoksi. Sittemmin hän on poseerannut aktiivisesti Instagramissa.

Nyt Draper on poseerannut somekuvissaan bling bling -henkisissä ja vartalonsa kokoon suhteutettuna erittäin niukoissa biksuissa kevätauringossa Oregonissa, Yhdysvalloissa.

Sammy Draper aloitti mallintyön 17-vuotiaana, mutta kansainvälinen läpimurto kuuluisan lehden kansimallina on vielä saavuttamatta. Hiljattain hänen Tiktok-tilinsä joutui jäähylle liian paljastavan sisällön vuoksi. Instagram-tili on niin ikään kovilla, koska rinnat vievät huomion jokaisessa kuvassa – ellei 28-vuotias nainen esittele takapuoltaan.