Charli XCX paljasti tehneensä musiikkia Britney Spearsille – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen laulaja-lauluntekijä Charli XCX:n huhuttiin taannoin työstäneen uusia kappaleita Britney Spearsille. Britney kuitenkin itse kiisti huhut nopeasti sosiaalisessa mediassa. Nyt Charli on paljastanut, mitä kulissien takana tapahtui.

Charli XCX kertoi Watch What Happens Live -ohjelman haastattelussa kirjoittaneensa kappaleita Britney Spearsin potentiaalista uutta albumia varten. Hän ei kuitenkaan ole varma, kuinka paljon Britney itse osallistui projektiin.

– Juttu vuoti julkisuuteen. Sen jälkeen Britney kirjoitti somejulkaisussaan, etteivät tuntemattomat ihmiset kirjoita hänelle kappaleita. Totesin vain, että selvä homma! En tiedä, oliko hän osa koko prosessia, Charli XCX paljasti.

– Britneyn tiimi juoksi ennen kuin he osasivat kävellä. Hänellä oli luultavasti kädet täynnä muita projekteja, joihin hän keskittyi, Charli kertoi.

Charli XCX:n mukaan hän oli ehtinyt jo matkustaa Malibuun ja kirjoittaa kappaleita Britneyn tiimin läsnäollessa. Poptähti ei kuitenkaan lopulta nauhoittanut niitä. Charlin mukaan yhteistyö Britneyn kanssa olisi kuitenkin hänelle unelmien täyttymys.