Tyttöbändin kaunotar esitteli takapuolensa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suosiota saaneesta Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock kertoi jo pari vuotta sitten haluavansa aloittaa soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja naisille. Taannoin nainen julkaisi soolona ensimmäisen singlensä, joka kantaa nimeä Don’t Say Love.

Soolouransa taannoin aloittanut näyttävä popkaunotar on nyt esitellyt vartaloaan somessa, kun hän julkaisi kuvan takapuolestaan. Aika näyttää lähteekö hänen soolouransa lentoon, mutta ainakin somessa suosio näyttää jatkuvan.

Myös muut Little Mix -bändin tähdet ovat lähteneet tavoittelemaan soolouraa, mutta Leigh-Anne Pinnock on ensimmäinen, joka aloittaa keikkailun ilman muita tyttöbändin jäseniä. Ensimmäisenä oman soolouransa aloitti Jesy Nelson, mutta ensimmäisten julkaisujen jälkeen hän on pitänyt taukoa ja miettinyt seuraavaa askeltaan. Myös Perrie Edwards on alkanut tekemään omaa musiikkia.