Virtuaaliajelu paljastaa: Erämaan vuoristoradasta huikeat näkymät

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdistyneiden arabiemiraattien Ras Al Khaimahissa sijaitsee Jais Adventure Park -seikkailupuisto, jonka suurimpiin vetonauloihin kuuluu Jais Sledder. Kyseessä on vuoristorata sanan kirjaimellisessa merkityksessä.

Jais Sledder kulkee Jebel Jais -vuorta pitkin. Vuoristoradan kyydistä aukeavat upeat näkymät vuorta ympäröivän aavikon maisemiin. Jais Sledderin kyytiin päästään kotisohvalta käsin vuorostoratavideoihin erikoistuneen Coaster Studiosin tuoreella videolla.

Vuonna 2022 avatun vuoristoradan pituus on 1 840 metriä. Videon alkupuoliskolla vuoristoradan vaunu nousee vuoden huippua kohti. Vauhti ei vielä tässä vaiheessa ole päätä huimaava, ja kärsimättömiä katsojia suositellaankin etenemään videolla suosiolla seitsemän minuutin kohdalle.