Nainen paljastui – asui supermarketin kyltin sisällä

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Edullisen asunnon löytyminen voi olla näinä päivinä haastavaa. Eräs yhdysvaltalainen nainen on noussut otsikoihin keksittyään ijokseenkin erikoisen ratkaisun ongelmaan. Hän asui salaa ruokakaupan katolla olevan kyltin sisällä.

Nainen jäi kiinni epätavallisesta asumisratkaisusta huhtikuussa remontoijien löydettyä hänet. Nainen oli onnistunut järjestämään noin 1,5 metriä leveään tilaan laatoituksen, työpöydän, tietokoneen, tulostimen, kahvinkeittimen ja tilaa ruoalle. Tila oli korkeimmillaan noin 2,4 metrin korkuinen.

Associated Press -uutistoimiston mukaan kyltin sisällä asunut nainen on 34-vuotias, työssäkäyvä ja asunnoton. Hänen uskotaan asuneen tilassa noin vuoden ajan. Hän pääsi kolmion muotoisen kyltin sisään kaupan katon kautta.

Poliisi hääti naisen ruokakaupan kyltin sisältä, sillä viranomaisten mukaan hän oli oleskellut kaupan tiloissa luvatta. Hän poistui ilman välikohtausta. Poliisin mukaan naista vastaan ei ole ainakaan toistaiseksi nostettu syytteitä.