Eronnut Tom Schwartz katuu käytöstään – tämän tekisi avioliitossaan toisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittisyntyisen Lisa Vanderpumpin ravintolabisneksiä on saatu seurata naisen nimeä kantavassa Vanderpump Rules -televisio-ohjelmassa. Realityohjelma seuraa ravintolan työntekijöiden elämää. Pari tuotantokautta sitten nähtiin miten Tom Schwartz ja Katie Maloney erosivat.

Sarjan uudella tuotantokaudella on nähty miten Tom Schwartz ja Katie Maloney ovat vähitellen alkaneet uudelleen ystävystymään avioeron kipuilun jälkeen. Nyt 41-vuotias Tom Schwartz kertoi Cosmopolitanin haastattelussa mitä hän toivoisi tehneensä avioliitossaan toisin.

Tom Schwartz ei kadu avioliittoa ja piti parisuhdetta todella loistavana suurimman osan ajasta. Mies kuitenkin katuu sitä, että hän ei puolustanut ystäväporukassa vaimoaan enemmän konfliktitilanteissa. Hän myös toivoo, että hän ei olisi sekoillut ja pettänyt vaimoaan. Yksi katumisen aihe oli myös se, että Schwartz ei antanut Maloneylle tilaa tuntea omia tunteitaan vaan yritti heti järkeillä asioita ja keksiä ratkaisua.