Vesipuisto suljettiin, mies osti sen vesiliukumäen itselleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun yhdysvaltalainen vesipuisto lopetti toimintansa, päätti eräs paikallinen mies hankkia osan siitä itselleen. Adam Woltermann osti joulukuussa 2023 toimintansa lopettaneen Ohion Cincinnatin Coney Island -vesipuiston vesiliukumäen.

Vesipuistossa viiden kauden ajan työskennellyt Woltermann oli harmissaan kuullessaan, että vesipuisto laitetaan maan tasalle. Huomattuaan vesipuiston jäämistön olevan myynnissä hän päätti ostaa Silver Bullet -vesiliukumäen. Historiasta kiinnostunut Wotermann pitää vuonna 1945 rakennettua vesiliukumäkeä tärkeänä osana alueen menneisyyttä.

– Menin Facebookiin ja näin julkaisun, jossa myytiin vesipuiston liukumäkiä ja altaiden laitteistoa. Katselin julkaisua ja totesin: Miksi ei?, Woltermann kertoi WKRC-TV-uutisille.

Woltermann kuljetutti vesiliukumäen salaiseen paikkaan. Hän jakoi kuvia ostoksestaan sosiaalisessa mediassa. Woltermann mukaan moni taho olisi kiinnostunut ostamaan vesiliukumäen häneltä, mutta toistaiseksi hänellä ei ole suunnitelmia myydä sitä eteenpäin.