Avril Lavigne lähtee kiertueelle – julkaisee myös Greatest Hits -albumin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadalainen poprock-artisti Avril Lavigne on viime vuosien aikana tehnyt ison paluun musiikin pariin. Nainen tunnetaan kuitenkin yhä parhaiten hänen musiikkituotannostaan, joka on julkaistu 2000-luvun alussa.

Nyt 39-vuotias Avril Lavigne paljasti, että hän on lähdössä mittaville kiertueille, jotka kattavat Euroopan, Pohjois-Amerikan ja Iso-Britannian. Euroopan ja Iso-Britannian kiertueella on yhteensä 17 konserttia, jotka ovat muutamaa keikkaa lukuunottamatta kaikki festivaalikeikkoja.

Kiertue on nimeltään Greatest Hits Tour ja nyt tähti on ilmoittanut julkaisevansa myös uuden albumin, joka sisältää hänen suurimmat hittinsä. ”En voi lähteä Greatest Hits -kiertueelle ilman Greatest Hits -albumia”, Avril Lavigne kirjoitti Instagram-julkaisussaan. Albumi julkaistaan 21. kesäkuuta.