Kyle Richards panikoi autossa – rotta kurkisteli ikkunasta sisään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kyle Richards on tullut monille tunnetuksi Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjasta. Edellisellä tuotantokaudella seurattiin muun muassa sitä miten tähden perhe-elämä koko melkoisen myllerryksen, kun hän alkoi käymään läpi eroprosessia aviomiehensä Mauricio Umanskyn kanssa.

Kyle Richards julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt yllättävän videon, jossa nähdään miten nainen panikoi autonsa sisällä. Richards on pahanpäiväisesti pelästynyt rottaa, joka katselee kuskin puoleisesta sivuikkunasta sisään autoon.

Kyle Richards kertoo kuvatekstissä, että häntä pelotti koska apukuskin puoleinen ikkuna oli auki. Hän ei uskaltanut lähteä peruuttamaankaan autolla, koska silloin sivupeilit kääntyisivät automaattisesti ja rotta painoi lopulta päästä sivupeilin ja ikkunan väliin. Monia video on huvittanut ja osa on pitänyt rottaa todella suloisena.