Salkkaritähti Johanna Puhakka julkaisi hauskan kuvaparin: ”Keneltä luulet saavasi sähköpostia”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Salatut elämät -sarjasta monille suomalaisille tunnetuksi tullut näyttelijätähti Johanna Puhakka on kertonut odottavansa kaksosia. Nainen kertoi ilouutiset sosiaalisessa mediassa julkaisemalla kuvan, jossa hän poseerasi puolisonsa Samuel Glassarin kanssa raskausvatsa paljaana.

Nyt Johanna Puhakka nähdään huvittavassa kuvasarjassa, jonka hän julkaisi omalle Instagram-kanavalleen. Ensimmäinen kuva on valokuvaajan ottama kaunis kuva hymyilevästä naisesta, jolla on yllään kaunis valkoinen takki ja hän on myös meikannut. Ensimmäisessä kuvassa Johanna Puhakka kertoo, että hän esiintyy sellaisena kuin ihmiset luulevat hänen olevan kirjoittaessaan sähköpostia.

Toisessa kuvassa nainen seisoo pyykkikoneen edessä kylpyhuoneessa kasvonaamio kasvoillaan ja kuulokkeet päässään kesken ihonhoitorutiiniensa. ”Keneltä saat sähköpostia”, Johanna Puhakka on kirjoittanut. Johanna Puhakka odottaa kaksospoikia ja tähden raskausvatsa onkin jo näkyvästi jälkimmäisessä kuvassa pyöristynyt.