Cardi B juhlii Spotify-menestystä – kappaleilla yli miljardi kuuntelua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Cardi B ilmoitti aiemmin eroavansa aviomiehestään, räppäri Offsetista. Erosta kerrottiin julkisuuteen viime vuoden lopulla, minkä jälkeen nainen on opetellut elämään sinkkuna. Offsetilla ja Cardi B:llä on viisivuotias Kulture-tytär ja kolmivuotias Wave-poika.

Cardi B on viime aikoina opetellut uutta arkeaan sinkkuna. Nyt nainen sai myös aihetta juhlaan kun hän pääsi liittymään Spotifyssa Billions Club -joukkoon, johon kuuluvat artistit, joiden yksittäisillä kappaleilla on Spotifyssa yli miljardi kuuntelua.

Cardi B ansaitsi People-sivuston mukaan tässä klubissa paikkansa kappaleilla Girls Like You, WAP, I Like It ja Taki Taki, joilla on kaikilla yli miljardi kuuntelua. Tällä hetkellä Grammy-palkittu Cardi B valmistelee hänen seuraavaa albumiaan, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.