Kim Kardashian tiukassa nahka-asussa – tiukka korsetti tekee hyvää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on viime aikoina hämmästyttänyt epätodellisen näköisellä tiimalasivartalollaan. Etenkin Met-gaalassa naisen yllä nähtiin niin tiukalle vedetty korsetti, että tähti ei pystynyt kunnolla kävelemään asussa ja hengittäminenkin oli hänen sanojensa mukaan oma taiteenlajinsa.

Nyt Kim Kardashian on jälleen esitellyt omalla Instagram-kanavallaan asua, johon kuuluu korsetti. Tällä kertaa hänen yllään nähdään musta nahkahame ja nahkaa oleva korsetti, joka on jälleen vedetty nyöreillä selkäpuolelta hyvin tiukalle.

Moni voi muistaa Kim Kardashianin esiintyneen tässä asussa ja tyylissä Netflixin yli kolme tuntia kestäneessä The Roast of Tom Brady -ohjelmassa. Kim Kardashian oli yksi ohjelmassa esiintyneistä julkkiksista, jotka astuivat lavalle heittämään lokaa Tom Bradyn kustannuksella.