Julkkiskaunottaret juhlivat viisikymppisyyttä: ”Numerolla ei ole väliä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etenkin Hollywoodissa töitä tekevät naistähdet voivat kokea ulkonäköpaineita. He voivat kokea ahdistusta myös vanhenemisesta, koska alalla vallitsee ajatus, että vanhemmalle naiselle ei ole enää niin paljon rooleja elokuvissa. Nuoruutta myös ihannoidaan hyvin vahvasti.

Nyt neljä viisikymppistä naista istuivat People-sivuston haastateltavaksi videolla, jossa he kertovat siitä millaista on olla tällä hetkellä 50-vuotias. Haastattelussa nähdään Eva Mendes, Tyra Banks, Hannah Waddingham ja Neve Campbell.

Hannah Waddingham on iloinen uudesta alkaneesta vuosikymmenestä. Hänen mielestään tätä ikää tulisi nuorena odottaa innolla eikä kauhulla. Hän on itsevarmempi kuin koskaan ja nauttii elämästään. Myös Tyra Banks nauttii saavutetusta iästä ja sen tuomasta elämänviisaudesta.

Neve Campbell kertoi kauneuden merkityksen muuttuneen vanhempana. Ulkoiset asiat eivät enää niinkään merkitse vaakakupissa vaan ihmisten sisäisellä kauneudella ja empaattisuudella on suurempi rooli. Hän on myös oppinut nyt huomaamaan kuinka paljon 50-vuotiaalla on vielä elämää edessä.

Eva Mendes on yhä 50-vuotiaana melko pienten lasten äiti. Hän sai ensimmäisen lapsensa 40-vuotiaana ja oli 42 vuotta alkaessaan odottamaan toista lasta. Mendes päätti laittaa näyttelijänuransa paussille keskittyessään lapsiinsa. Hän muistaa ihmisten kauhistelleen sitä miten vanhana hän tuli äidiksi, mutta naisen mielestä ikä oli juuri oikea. ”En todellakaan olisi ollut valmis äidiksi vielä parikymppisenä”, Eva Mendes kommentoi.