Kristen Stewart yllätti haastattelussa – muistaa repliikit vuosien takaisista elokuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen Hollywood-tähti Kristen Stewart on tehnyt jo noin 15 vuoden ajan menestyksekästä näyttelijän uraa. Nainen on ollut mukana useissa suurissa elokuvatuotannoissa, joista yksi tunnetuimmista on Twilight-elokuvasarja.

Nyt Kristen Stewart laitettiin vaikean tehtävän eteen kun hänen muistiaan testattiin kameran kuvatessa. Variety-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten Kristen Stewart saa eteensä satunnaisia repliikkejä hänen suosituimmista ja menestyneimmistä elokuvistaan.

Kristen Stewart näyttää muistavan vanhat repliikkinsä äärimmäisen hyvin ja tietää heti mistä elokuvista ne ovat peräisin. Vain yksi repliikki tuotti tähdelle hieman päänvaivaa lähinnä sen vuoksi, että hän ei koskaan tuntenut, että se sopii hänen näyttelemänsä hahmon suuhun.