Sarah Jessica Parker ihastuttaa asuillaan – And Just Like That -sarjan kuvaukset käynnissä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sinkkuelämää-sarjan tarinaa jatkava And Just Like That on ollut suuri menestys nykyään pelkällä Max-nimellä Yhdysvalloissa tunnetussa HBO Maxissa. Sarjan toinen tuotantokausi sai taannoin päätöksensä, mutta fanien iloksi tuotantoyhtiö ilmoitti nopeasti päättäneensä yhä jatkaa sarjaa.

And Just Like That -sarjan kolmannen tuotantokauden kuvaukset ovat nyt lähteneet käyntiin. 59-vuotias Sarah Jessica Parker on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvia asuista, joihin hänet on puettu Carrie Bradshawn roolia varten.

Sarah Jessica Parker on nähty pastellisessa asussa, johon kuuluu mintun värinen kauluspaita ja hennon vaaleanpunainen runsashelmainen hame. Nainen on myös ihastuttanut läpinäkyvässä mekossa sekä raidallisessa mekossa, johon oli yhdistetty huomiota herättävä ruudullinen hattu.