Courteney Cox tuntee Matthew Perryn läsnäolon: ”Hän vierailee luonani usein”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Courteney Cox tunnetaan parhaiten Monica Gellerin roolista suositussa Frendit-televisiosarjassa. Nainen on nyt avautunut edesmenneen ystävänsä ja kollegansa, Matthew Perryn, vaikutuksesta hänen elämäänsä myös tämän kuoleman jälkeen.

Matthew Perry, joka esitti sarjassa Chandler Bingiä, menehtyi vuonna 2023. Courteney Cox on kertonut People-sivuston mukaan tuntevansa yhä hänen läsnäolonsa. ”Hän vierailee luonani usein jos nyt uskomme sellaiseen”, Cox kertoi. Näyttelijä on kertonut, että Perryn lisäksi hänen isänsä ja äitinsäkin henki vierailee hänen luonaan.

Courteney Cox luonnehti Matthew Perryä yhtenä koko maailman hauskimmista ihmisistä. ”Hän on niin hauska ja hänellä on aidosti suuri sydän. Ilmiselvästi hän myös kamppaili asioiden kanssa”, Cox kertoi. Nainen pitää itseään hyvin onnekkaana saadessaan työskennellä Matthew Perryn kanssa.