Sampo Kaulanen julkaisi taas rohkean peppukuvan vaimostaan: ”Katselen maisemia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuuluisa kyläkauppias Sampo Kaulanen myi taannoin maankuulun Jounin Kaupan Äkäslompolossa ja hän on sen jälkeen sijoittanut muun muassa Levin luksusmökkeihin. Sosiaalisessa mediassa Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele ovat edelleen erittäin aktiivisia. Parhaillaan julkkispari lomailee etelän auringossa.

Kerroimme muutama päivä sitten miten Sampo julkaisi Michelestä kuvan, jossa tämän takapuoli varasti huomion. Nyt sama meno on jatkunut, kun julkkispari on vieraillut Singaporessa sijaitsevan Marina Bay Sandsin kuuluisalla uima-altaalla. Allas tunnetaan erityisesti maisemistaan, joita myös Kaulaset olivat ihastelemassa.

Sampon video kuitenkin paljastaa hieman muutakin kuin pelkän maiseman. Hän itse kommentoi videotaan lyhyesti toteamalla nauttivansa Singaporen maisemista. Asiasanoissa on mainittu kuitenkin peppu ja vaimo.