Sisarvaimot-tähti Meri Brown ei tiennyt ex-poikaystävän taustasta – suhde päättyi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjasta tuttu Meri Brown on jälleen sinkku lyhyen seurustelujakson jälkeen. Hän ehti esitellä miehensä Amos Andrewsin koko maailmalle, kun herrasta alkoi paljastua vähemmän mairittelevia tietoja hänen menneisyydestään.

– Elämä on sarja erilaisia kokemuksia. Käyt kokemukset läpi ja opit niistä. Vaatii kuitenkin rohkeutta kohdata vaikeat tosiasiat, mutta se on välttämätöntä pysyäksesi autenttisena itsellesi ja sitoutuaksesi henkilökohtaiseen kasvuun, Meri Brown kirjoitti Instagramiin helmikuun viimeisenä viikonloppuna.

Meri paljastaa eronneensa poikaystävästään vaikeiden keskusteluiden lopputuloksena. Hänen mukaansa toisesta välittäminen ei ole tae pitkästä parisuhteesta. Heillä molemmilla oli tulevaisuuden suhteen erilaiset unelmat ja tavoitteet.

– On outoa ja surullista välittää toisesta ihmisestä syvästi ja katsoa hänen menneisyyttään pidemmälle, koska taivas tietää, että meillä kaikilla on oma historiansa, Meri jatkaa.

Meri antoi siis olettaa, että ero johtui heidän erilaisista unelmistaan tulevaisuuden suhteen. The Sun kuitenkin uutisoi, että Amos Andrewsin salattu menneisyys muodostui ongelmaksi. Meri ei tiennyt miehensä edesottamuksista ennen kuin mediassa kerrottiin pian parin seurustelun julkistamisen jälkeen, että Andrews on tehnyt konkurssin 2000-luvun alussa ja joutunut taloudelliseen kiipeliin silloisen vaimonsa, Shannon Marie Andrewsin kanssa. Pian uutisoitiin myös, että Amos Andrews on ollut yhteensä neljä kertaa naimisissa.

– Merillä on suuria unelmia tulevaisuutensa suhteen ja hän haluaa parempaa. Amoksella ei ollut edes työpaikkaa, mikä oli lopulta liian iso pala nieltäväksi, sillä Meri haluaa rinnalleen miehen, joka voi tukea häntä myös taloudellisesti unelmien toteutumisen eteen, lähipiiristä kerrotaan.