Fanit odottavat avioerouutista – Ben Affleck muutti yksin Jennifer Garnerin naapuriin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin on huhuttu olevan eroamassa. Pariskunta on ollut naimisissa kaksi vuotta, mutta ulkomaiset mediat ovat uutisoineet jo viikkojen ajan, että aviopari olisi läpikäymässä hyvin vaikeita aikoja liitossaan.

Avioparin arvellaan pitävän salassa sitä, että he ovat asumuserossa. Ben Affleckin on nähty jo jonkin aikaa asuvan yksi eri osoitteessa kuin Jennifer Lopez. Nyt Entertainment Today uutisoi, että Ben Affleck on muuttanut vuokralle isoon kartanoon pois vaimonsa luota.

Epäilyjä tulevasta erosta on aiheuttanut myös se, että miehen vuokraama kartano sijaitsee vain parin korttelin päässä hänen ex-vaimostaan. Jennifer Garner asuu lähellä Affleckin uutta taloa heidän kolmen yhteisen lapsensa kanssa ja Garnerin onkin jo nähty vierailevan ex-miehensä luona.