Bam Margera meni naimisiin – tältä hänen vaimonsa näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Bam Margera on ollut viime vuosina runsaasti otsikoissa päihdeongelmiensa vuoksi. Nyt Margera on kuitenkin onnellisen uutisen keskiössä. Hän on mennyt naimisiin.

Bam Margera meni tiistaina naimisiin kihlattunsa Dannii Marien kanssa, uutisoi TMZ. Pariskunta vihittiin Val Vedrden historiallisessa hotellissa New Mexicon Socorron piirikunnassa. Heidän kerrotaan kuvaavan hotellissa Collecting Souls -nimistä elokuvaa, jonka pääroolissa Marie on.

Margera paljasti myöhemmin, että pariskunnan suunnitelmissa on järjestää toisetkin hääjuhlat sukulaisille ja ystäville. Kyseiset häät järjestetään marraskuussa Pennsylvaniassa. Esiintymässä tulee olemaan räppäri Yelawolf.

Margeralla on parhaillaan käynnissä huoltajuuskiista ex-vaimonsa Nikki Boydin kanssa. Margera ja Boyd menivät naimisiin Islannissa vuonna 2013. Heillä on yksi yhteinen lapsi, Phoenix Wolf, joka syntyi vuonna 2017.