Hailey Bieber palasi YouTube-kanavalleen – esitteli kuumimman meikkityylin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja hänen vaimonsa Hailey Bieber ovat olleet viime aikoina monenlaisten huhujen kohteena, ja parin eroakin on jo uumoiltu useaan kertaan. Hetki sitten julkkispari yllätti kaikki täydellisesti ja paljasti, että he odottavat esikoistaan.

Raskausuutisten jälkeen Hailey Bieber on ollut vähemmän sosiaalisessa mediassa. Hän on päivittänyt kuulumisiaan parilla kuvasarjalla, joissa hän on esitellut raskausajan asuvalintojaan. Nyt nainen päätti palata oman YouTube-kanavansa pariin.

Hailey Bieber päätti pitkästä aikaa kuvata omalle YouTube-kanavalleen meikkitutoriaalin, jossa hän esittelee miten tämän hetken trendikkäin meikkityyli syntyy. Nainen loihtii kasvoilleen kauniin hehkuvan ja kevyen meikin, jonka pääosassa ovat kevyt meikkipohja ja raikas poskipunasävy.