Irina Shaykin kuuma viikonloppu – poseerasi biksuissa laiturilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa uransa tehnyt venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on viime aikoina ollut median suurennuslasin alla rakkauselämänsä vuoksi. Nainen on ollut pitkässä suhteessa jalkapalloilija Cristiano Ronaldoon, minkä jälkeen hän seurusteli näyttelijä Bradley Cooperin kanssa. Nykyään malli tapailee 46-vuotiasta Tom Bradyä.

Irina Shayk julkaisi nyt näyttäviä kuvia hänen Instagram-kanavallaan viikonlopulta, jolloin hän vietti tyttärensä kanssa aikaa. Äiti ja tytär näyttivät viettävän yhdessä laatuaikaa niin leikkipuistossa, meren rannalla kuin yhdessä heidän koiransakin kanssa.

Irina Shayk on viime aikoina tehnyt paljon suuria kampanjoita tunnettujen merkkien kanssa. Nainen poseerasi taannoin Marc Jacobsin uusissa mainoskuvissa. Sen lisäksi hän on antanut kasvonsa Michael Korsin uudelle hajuvedelle.