Hurja video Monacosta: Pikavene törmäsi jahtiin miljardöörien satamassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monacossa ajettiin toukokuun lopulla F1-sarjan perinteinen Monacon Grand Prix. Kovan ajon lisäksi pinta-alaltaan pienessä ja varakkaassa maassa todistettiin viikonloppuna toisenlaista hurjaa tilannetta. Rikkaiden suosimassa venesatamassa nähtiin odottamaton onnettomuus.

Onnettomuus tallentui viraalina levinneeksi videoksi. Siinä nähdään, kuinka moottorivene kiitää Port Herculen satamaa kohti ja törmää ensin pienempään veneeseen. Tämän jälkeen moottorivene kolhii viereen telakoitua jahtia.

Läheisellä laiturilla käveli tapahtumahetkellä kaksi ihmistä, jotka väistivät täpärästi kohti tulleen veneen. Myös jahdissa oli onnettomuushetkellä ihmisiä. 7News-sivuston mukaan kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut välikohtauksessa.