Muistatko povipommi Katie Pricen? Paljonpuhuvat sänkykuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu povipommi Jordan tunnetaan myös nimellä Katie Price, joka on tehnyt jo parin vuosikymmenen ajan näyttävää julkista uraa. Nykyisin hän seurustelee televisiotähti JJ Slaterin kanssa. Mies kertoi taannoin olleensa kiinnostunut Katiesta jo vuosien ajan.

Nyt Katie on poseerannut rohkeasti somessa. Price poseeraa tuoreessa päivityksessään alusvaatekuvissa sängyllään makoillen. Aiemmin Katie kertoi miten hän ja JJ olivat tavanneet ja miten suhde alkoi.

– Tapasimme kahvilassa ystävinä ja tulimme todella hyvin toimeen. Se kehittyi siitä eteenpäin itsestään, mikä oli todella mukavaa. Meillä ei ollut paineita ja lopulta molemmat vain ihastuimme ja pidimme toisistamme, 31-vuotias JJ kertoo Daily Mailille 45-vuotiasta mallista.

Married At First Sight, eli suomeksi Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa esiintynyt JJ kertoi myös, että hän ei löytänyt ohjelmasta sitä mitä oli etsinyt. Hän kuvailee kokemusta stressaavaksi ja intensiiviseksi. Katen kanssa mies on kokenut päinvastaisia tuntemuksia.